czl
czl
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Könyvek
 
Publicisztikák
 
Versek
 
Háttérhatalom
Háttérhatalom : Vizitdíj a pokolba

Vizitdíj a pokolba

  2007.01.30. 17:27


Czike László

 

 

                    Vizitdíj a pokolba

 

 

Ami annak látszik - az is.

Amit most velünk tesznek, bizony népirtás!

Nem konvergencia, nem a jövő megalapozása, nem a költségve­tés rendbetétele, nem folyamatos reform, nem „az emberarcú kapi­ta­­lizmus” – Schmuck Andor immár 7 évvel ezelőtti szerzői jogdí­jas szel­lemi terméke, ami kb. annyit jelent, mintha azt monda­nánk: „békaszájú lepke”, aki ugye Mick Jagger, az ördög egyik leg­újabbkori inkarnációja; s most íme, ez a képtelenség újraéled a Szörnyeteg blogjában – építése, de nem is ám a képmutató ma­as­trich­ti követelmények teljesítése, hanem a népirtás projektje.

A belső használatú, titkos pályázat győztes projektje.

Már nincsen tehát semmi vesztenivalónk!

Miután mindenünket elvették, most az életünkre törnek.

Részletesen megmagyarázom.

 

Éhen halni nem könnyű, viszonylag hosszadalmas folyamat.

Ráadásul a pénzügyminiszterek nem tesznek ún. „hippokratészi” esküt. Igaz, az országgyűlési képviselők esküjükben megígérik – s néhányan pofátlanul még hozzáteszik: „Isten engem úgy se­gél­jen!” -, hogy a magyar nemzetet fogják szolgálni. A borzalmas, 17 éves dombi titkot viszont híven megtartják – miszerint mégsem… Most tehát az orvosokat kényszerítik hippokratészi esküjük meg­sze­gésé­re – ölésre kényszerítik őket, a gyógyítás megtagadásával.

Ámbár kicsit előre szaladtunk…

 

Éhen halni nem könnyű, mert annyi étel mindig akad - ha máshol nem, a kukában - amennyi a gyomorkorgás ideiglenes elveré­sé­­hez elég. Persze korántsem mindegy, hogy a naponta (?) megevett táp­­lálék mennyi, és főleg: milyen. Az életfontosságú alkotóe­le­­me­ket e­lég­telen mértékben tartalmazó „ételek” tartós fogyasztása e­lőbb-utóbb „táplálkozási”, fiziológiai, s végső soron szervi károso­dáshoz vezet, de az elhúzódó folyamat mégsem hirtelen éhhalál.

 

Mivel sátánfattya hóhéraink apránként mindenünket – munkán­kat, munkahelyeinket, otthonainkat, földjeinket, vagyonunkat, jö­vedelem-forrásainkat, sokunknak már a családját, a hitét is – el­vették-elveszik, eddig azt gondolhattuk, hogy meghalasztá­sunk­ra a fokozódó nélkülözések folytán törvényszerűen bekövetkező ál­ta­lá­nos testi-lelki lerontás hosszabb-rövidebb, ám mindenképp „el­hú­­zódó” módozatát választják.

 

De nem!

Mint kiderült: a dolog rendkívül sürgős.

A minden: a hazánk és az életünk kell nekik, most, azonnal.

 

Visszatérve az elvtársak méltánytalan egyenesági (nem az az Ági, akinek a tekintete is ellágyul, amint a jobb napokat látott padsor­ban álló, épp’ aberrált beszédét mondó főnökét stíröli) vagy szár­ma­zékos utódaira, ők régóta csak a költségtérítésre hajtanak, amit a vörös cégér parancsára mostmár a megszüntetendő társadalom­biztosításunk összegéből kellene kigazdálkodniuk. Nos: így kép­­vi­­selik ők a magyar népet – nekik hopp, nekünk kopp. Nekünk még a felhasznált villamosjegyekről is vállalkozói nyilvántartást kell ve­zetnünk, nomeg februártól a vizitdíjakról is, hogy szokjuk, tanul­juk meg az állam helyetti adminisztrációt, nekik pedig akár évi 4 millió forint, fel sem merült költséggel sem kell elszámolniuk. El is képzelhetjük, milyen lehet az az állami költségvetés, amelyben ke­mény mil­li­árdokat szavaznak meg önmaguknak, bizonylat nélkül. Janicsárok, vamzerek és tolvajok büdzséje, melyből a la carte ren­del­het – persze a szintén íratlan 70 : 30 arányban - bármelyik lob­by, tetszése szerint. (Az éveken keresztül, téte­les el­szá­molás és bi­zonylat nélkül felvett költségtérítések elmúlt négy évi, szemé­lyen­ként is sok millió forintos összegei – Orbán Viktortól Pető Ivánig - tetszés szerint olvashatók, letölthetők, mert a szőke már feltette a világhálóra, a http://www.mkogy.hu/kepv/kepv_ktsg.htm web­címről.)

A bizonylatnélküli költségtérítés a népirtó törvényeik ebül szerzett jutaléka. Falatnyi koncocska a szupranacionális fosztogatásból…

 

Nomármost tehát meg kell értenünk, hogy az ellenség részéről egy  előre kitervelten előidézendő genocídiummal állunk szemben. Igen ravasz a terv, mert egyrészt a történelem mindig a győzteseket, a túlélőket „szentesíti”, másrészt akik már nem élnek, azok tanúul sem hívhatók, harmad-, de nem utolsó sorban pedig: nincs az a földi hatalom, ame­lyik bármilyen hivatkozással utólag meg­sem­misítené, vagy felülírná azt, amit a több­ség parlamentje jóváhagyott. Ezt a kockázatot gyarmatosító eddig még soha nem vállalta. Úgy tűnik: a mesterterv hibátlan, a forgatókönyv meg fog va­lósulni, betű szerint - annál is inkább, mert az istenadta nép, mint kollektíven cselekvő szociális organizmus még min­dig sem­mit nem fog fel, nem ért az egészből. Ilye­nek­ben bíznak: „a Gyurcsány meg a Molnár is ember, nekik is vannak, lehetnek gyerekeik”, „azt már úgy sem hagyná az Úni­ó”, „majd a Jóisten az utolsó pillanat­ban lefogja a gonosz kezüket”, stb.

Nem érzik a halálos veszélyt, az életükre törő fenyegetést.

A bárányok még hallgatnak, csak elszórt bégetés hallik.

 

Márpedig a hatályos legmagasabb nemzetközi szerződések (ENSZ a­lapokmánya, emberi jogok deklarációja, genfi egyezmény) sze­rint is: az emberi élethez való jogunk primátust élvez minden más - bármennyire demokratikusnak álcázott - joggal szem­ben. Az életünk már nem nevezhető emberinek. „Felzárkóztatás helyett pénzügyi kivéreztetés” című írásomban – lásd: a honlapon is – ki­mutattam, hogy államférfiaink és államnőink csak az elmúlt 16 év során eddig mintegy 400 milliárd USD összeget (pri­vatizált nem­ze­ti tőkevagyon, hitelek, kamatok, stb.) téko­zol­tak el, ami évről évre a­utomatikusan tovább nő, minimum az évente (pro­fit, kamat, stb. formájában) kiáramló összegek­kel, továbbá a menetközben felvett újabb hitelekkel.

 

Ekkora fedezetlen és ellentételezés nélküli tőke és pénzkivonást – ami már eddig is több mint 3 évi GDP-nkkel, 3 évi teljes nemzeti teljesítmé­nyünk­kel egyenlő, és azt is jelenti, hogy az úgynevezett  rendszerváltás óta minden ötödik évi munkánk értéke teljes e­gészében veszendőbe ment! - egyet­len állam, nép vagy nemzet­gaz­daság sem bír ki. Ennek egyenes követ­kezményeként a ma­gyar gazdaság, minden látszólagos „virulása” ellenére, mostanra el­ju­tott a sza­kadék, az összeomlás legszélére, mint min­den organiz­mus, szervezet vagy társadalom, amelyet – pl. parazita vérszívók – folyamatosan kivéreztetnek. Vámpírok áldozatai vagyunk, meddig tűrjük, hogy a vérünket ve­gyék, takarékosság „jog”-címén?

 

Ám a világ demokratikus erői, s új papánk az Európai Únió, vala­hogy nem vették észre, mi folyik Magyarországon. Kisebb gond­juk is nagyobb annál, minthogy észrevegyék – nem emberi az életünk. De mostmár a puszta életünket fenyegetik ezek az állandóan sza­porodó vérszívók. Fleto Diurceanu, Magyarország büszke böszme miniszterelnöke, a conquistadorok nemesi előnevével megtisztelve El Quro szerint a qurva Magyarországról Mária levette a kezét. A békés molnárnak álcázott, szintén vizigót hadikereskedő csak ve­ge­tatív véglényeknek tekint bennünket, akiknek azért nincs mun­­ka­helyük, mert utálnak dol­gozni, s ha tehetik, reggeltől estig csak az orvosnál ücsörögnek – egyrészt, hogy alibit szerezzenek a sem­mit­tevésre, másrészt jogot formáljanak havi néhány kiló kemiká­lia fel­íratására, amelyet be is véve (lásd: algopyrin) el is érik, hogy megbetegedjenek. A magyar tehát egy testileg-lelkileg beteges és/­vagy hypochonder, a normális életre képtelen populáció, amely­től meg kell vonni a tébékártyáját, hogy csakis közvetlen életveszély esetére juthasson orvosi beavatkozáshoz és a drága gyógyszerhez. A magyar vállalkozó született adócsaló, ezért kell újabb állandó a­dó-és járulékterheket tenni a vállára, a magyar állampolgár pe­dig született táp­pénzcsaló és gyógyszerfüggő, ezért kell megvonni tőle beteges életlehetőségeit.

 

Most hát februártól 2-3 millió magyart, háztartásbelit, nyugdíjast, kényszer­vállalkozót, munkanélkülit lassú-gyors halálra ítélnek…

   

Nincsen már veszteni valónk, az életünket amúgyis elveszik.

Ne adjuk olcsón a hazánkat, s a halálunkat!

Emeljük fel a tétet, s a fejünket!

Hátha beletörik a bicskájuk.

 

Vác, 2007. január 30.

 

 

                                                          Czike László

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints