czl
czl
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Könyvek
 
Publicisztikák
 
Versek
 
Háttérhatalom
Háttérhatalom : Bazi nagy magyar lagzi

Bazi nagy magyar lagzi

  2008.04.05. 15:25


Czike László

 

 

                     Bazi nagy magyar lagzi

 

Növekvő aggodalommal figyelem az aktuális belpolitikai esemé­nye­ket. Itt, minálunk már a káosz is előre megtervezett.

A mostani, általános káosz bizony tudatos rombolás.

Ami folyik, az egy elképesztő kutyakomédia!

 

Nagyjából a következőképpen látom a helyzetet.

Ami ma itt, Magyarországon zajlik, az nem „természetes”. Termé­szetesen azt értem, ami "magától”, spontán történik. A természet­ben minden – kémiai, fizikai, stb. – folyamatnak megvan a maga „logikája”; vagyis a természetes folyamatok mindig valamilyen jól meghatározható, körülírható állapotból fejlődnek, mennek át egy másik, szintén jól definiálható állapotba. Vagyis a természet „tud­ja, mit csinál” – olyan anyagi, biológiai folyamatot nem ismerünk, amelynek a „vé­ge” maga az állandósult, örök káosz lenne. Felté­te­lesen, elméletileg, vallási értelemben „létezik” olyan hely, állapot, amelynek a lényege a soha nem ren­deződő zűrzavar, az örök, egy­irányú mozgás, a leépülés, a dezorganizáció, a divergencia, az „ö­rök entrópia”, ahol a folytonos sem­mi, a nemlét az úr; ez pedig a halál, a megsemmisülés, a visszafor­díthatatlan pusztulás és égés, az ördög, az ördögi büntetés bi­rodalma: a POKOL.

 

Nos, a természeti folyamatok – a Természet - legbenső lényegéhez tartozik a folyamatos fejlődés képessége, az evolúciós hajlam. Az a spontán, öntudatlan „törekvés”, amely szerint az anyag magában hor­dozza az önfejlődés képességét, vagyis hogy mindig, egyre bo­nyolultabb struktúrákat hozzon létre. Ez az evolúciós hajlam az a­­­nyag lényegi, immanens tulajdonsága, s jellemző mind a szervet­len, mind a szerves anyagállapotokra, az élőlényekre különösen – ismereteink szerint min­den (bármilyen) körülmények között. Úgy tűnik hát, mintha ez a mi világunk egy alfa pontból kiindulva (ős­robbanás – táguló világ­egyetem) fo­kozatosan ha­ladna egy felté­te­lezett ómega pont felé, közben az anyag globális értelemben egy­re magasabb szervezett­séget érne el, majd „a fejlődés legvégén” elér­né a feltételezett ma­xi­mális szervezettség álla­potát, ahonnan már csak „visszaút” létezik. Hogy mi jön „utána”, abban a tudósok kö­zött még nincs egyetértés – vagy globális leépülés, vagy örök béke.

 

A társadalmi folyamatok természetesen sokkal áttételesebbek.

A fejlődés sokszor vargabetűkkel, tendenciájában érvényesül, de mégis határozottan létezik. Mi több, az ember „a teremtés koro­ná­ja”; magasan fejlett civilizációt, társadalmat épít immár évezredek óta, ami – legalábbis eddig – egyértelműen szintén a fejlődés létét mutatja, hiszen az emberi társadalom is egyre összetettebb struk­túrákba szerveződik a munkamegosztás és a specializáció kitelje­sedése révén. Az ember – bonyolult társadalmi képleteivel együtt – a természet szerves része; s mint ilyen, nem is vonhatja ki magát az általános természeti törvények (pl. az evolúció) érvénye alól.

 

Ámde mintha itt és most, Magyarországon mégis, illetve mégse’.

Mintha mégse’ érvényesülne nálunk semmi, ami pedig mindenütt másutt – a jobb helyeken - meg­szo­kott és természetes. Nálunk fel­borult minden természetes folyamat és pozitív várakozás. Nálunk - szerény számításom szerint minimum 1982 óta - már egy új tí­pu­­sú hülyeség és gonoszság tombol; sőt, a kettő olyan legújabb, összenőtt spontán (?) mutációja, amely nem csupán időlegesen, s kvázi véletlenül, a történelem torz fintoraként hempereg és tobzó­dik önnön mocs­ká­ban, hosszabb-rövidebb ideig, hanem egy olyan virulens szellemi vírusfertőzés, ami akárcsak egy „össztársadalmi men­tális AIDS” teszi módszeresen tönkre, nullázza le az adott or­szág – Magyarország - és népessége természetes ellenálló képes­sé­gét, hogy azután már mindent szabadon elpusztíthasson, ami a nor­mális közösségi élet elemi alapfeltétele. A legnagyobb baj, hogy már nemcsupán a természetes szelekciós készségünk – futósza­la­gon termelünk aidses és rákos sejteket! - és ellenálló képességünk hiányzik, de hovatovább már hiányzik társadalmunk természetes önregeneráló, újjászülető, újjáépítő képessége is.

 

Ez az egész olyan, mintha egy sátáni orgia, fekete mise lenne.

Az uralkodó politikai elitet ugyebár a „dolgozó nép” tartja el, ezért a pártok kötelesek közéleti tevékenységükkel a népet szolgálni. A normális „elit viselkedés” célja az ország felemelése, lakói életének folyamatos javítása, az erre irányuló szolgálat. Miniszter = szolga. Ki az a szellemi fogyatékos, aki maga alatt (is) vágja a fát, kiirtja a fa gyökerét is, hogy az soha többé ne hozzon termést? Még egy át­me­neti gazdasági válság esetén sem értelmes cselekvés gyöke­res­tül ki­vágni a fát, s ellehetetleníteni a honi termelő tőkét. De minek nevez­zük azt, hogyha az establishment minden látható igyeke­ze­tével csak egy mindenre kiterjedő általános válságot gerjeszt, hogy válság ürügyén végül elpusztítsa a jelent, a jövő minden ígéretét?

 

Mert mit is látunk?

A fekete misét a gonoszok celebrálják, és az értelmi fogyatékosok szavazataival, gyakorlati együttműködésével hajtják végre. Mintha azért zárták volna be az OPNI-t, nehogy végül őket zárják be oda. Most eljött a pillanat, hogy a gonoszok által előidézett végromlás nyilván­valóvá és kvázi feltartóztathatatlanná vált. Már nem csu­pán elindult, de immár lentről is látszik a lavina, amint gyorsulva zú­dul lefelé, magával ragadva és maga alá temetve mindent. Nem az MSZP ijedt meg, s húzta meg a vészféket, hanem az SZDSZ. Nem vállalja a felelősséget, és most kiugrik a lavina alól, mert fél, hogy az örökre eltemeti. Ami ugyebár megengedhetetlen. Az MSZP bezzeg össze­omolhat -– aztán majd jön egy újabb Horn, és főnix­ként reinkarnálódik -, de az SZDSZ még átmenetileg sem. A pisz­kos munka elvégzésére kiválasztott liberál-szocialista kram­puszt, Gyurcsányt most odadobják a lavina elé – no nem hogy a testével feltartóztassa azt, hanem, hogy szakrális áldozatként lecsillapítsa a nép várható haragját, magyarul: elvigye a balhét.

Gyurcsányt „az övéi” vezették meg – így szokás.

Pártutasításra önként „főbe lőheti” magát.

Mint Arthur Koestler könyvében.

 

A ’60-as években Bródy János mondta:

„Magyarország egy olyan zártosztály, melyben a bolondok az ápo­lók.” A visszarendeződésnek éppen ez a lényege: megint csak lét­re­­hoztak, elő­állítottak nekünk egy monumentális bolondok há­zát, bolondok házává tették az egész, 10 milliós Magyarországot.

 

Éppen ideje, hogy a Ház és lakói a helyükre kerüljenek.

Állítsuk vissza az élet természetes rendjét.

Már 20 évvel ezelőtt megtehettük volna…

Meg kellett volna tennünk.

Tegyük meg végre, most.

 

 

Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok