czl
czl
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Könyvek
 
Publicisztikák
 
Versek
 
Háttérhatalom
Háttérhatalom : Rendszerváltó szabadkőművesek (könyvismertető)

Rendszerváltó szabadkőművesek (könyvismertető)

  2013.03.10. 23:05


Rendszerváltó szabadkőművesek

 Ez a könyv többrétegű történet.

Amikor a Magyar Televízióban elnöki főtanácsadó voltam, be akartak szervezni egy szabadkőműves páholyba.

A laikus emberek azt hiszik, hogy egy páholyban koponyákkal kugliznak, és mind­untalan csupasz tőrrel hadonásznak.

Ez nem így van. A kőművesek fehérgalléros „úriemberek”, sima beszéddel, bo­hó­kás bajuszkával.

Időnkint pöttyös nyakkendőt öltenek, és boldogan viháncolnak, ha ezt vala­melyik testvéren is felfedezik.

Felületes szemlélőnek infantilis szerzetek, önfeledten játszadozó kamaszoknak tűnnek.

De nem azok!

Ám ettől  a hamis látszattól még félelmetesebbek lesznek.

Nincs félelmetesebb, mint a tigris, ha rászabadul a töltött káposztára.

A szabadkőművesek ugyanis velünk, a sorsunkkal játszadoznak.

 Amikor megkerestek, halálos rémület lett úrrá rajtam.

Aztán – 2-3 év alatt – ahogy a direkt próbálkozások lanyhultak, az eltelt idő eny­hülést hozott, a köszvény csitult; a pszichoszomatikus folyamatok lelassultak, az agy kitisztult, a lélek vakrémülete kíváncsisággal kezdett vegyülni.

Mit akarnak ezek tőlem? Kik ezek? Mi lesz, ha belépek? Mibe lépek bele? Mi lesz, ha nem lesz visszaút?

Ha sokat vacillálok, hezitálgatok, akkor ezt packázásnak fogják tekinteni – annak is tekintették -, ami sűrű bajok forrása lesz.

Lett is! Az életemet ugyan nem veszítettem el, de az egészségemet, a lelki ma­gabiztosságomat igen. Meg az állásaimat.

De megmaradtam embernek, aki a maga ura. Megmaradtam embernek, akinek egy főnöke van: Jézus.

Nem léptem be sehova.

 Amint munkanélküli lettem – tudtam, miről volt szó! -, a lelkem megacéloso­dott. Nyomorogva, de valahogy megéltünk. Mindennap kértem Jézus Krisztust, vagy szólítson magához, vagy erősítsen meg. Ennek ellenére gyakran elájultam.

Aztán a rosszullétek elmúltak, a bátorságom visszatért. Elkezdtem olvasni, hogy minél többet megtudjak, és írni, hogy kiírjam magamból a frissen szerzett szo­katlan ismereteket. Apránkint kinyílt e belső szemem, s lelkemet betöltötte az erő, a mindvégig bennem szunnyadó Jézus Krisztus. Nem mondta, hogy minden rendben lesz. De erőt adott, hogy újra önmagam lehessek. Lassan mindent meg­tanultam, ami a témában megtanulható, pedig az okkult ismeretek koráb­ban nem hogy nem vonzottak, de rémületet keltettek bennem. Világéletemben angyalok közé vágytam, és akkor egyszerre ott találtam magam egy rakás an­gyali képű, tisztességes polgárnak álcázott, hatalmi tébolytól szenvedő démon­nal.

 Először nem mertem írni erről semmit, mert minél többet megértettem, annál jobban féltem tőlük. Aztán – 5-6 év elteltével – már nem féltem. „Ne féljetek!” – mondta Jézus, és a szívemet halált megvető bátorság töltötte el. Először az okkult hatalommal foglalkozó írásaimban „kvázi tréfára” vettem a dolgot, mert visszamenőleg megpróbáltam a komikus oldaláról megközelíteni a velem tör­tén­te­ket. Ezek az írásaim a jelen könyv függelékében szerepelnek. Megtörtént események, epizódok, fiktív szereplőkkel, meseszerű környezetben. Jezowski kalandjai a vakolókkal…

Aztán amint az ismereteim lassan felölelték a teljes történelmet az idő mélysé­gében, térben pedig az egész glóbuszra kiterjedtek – rájöttem, hogy ez bizony egy mindent átfogó szakrális és globális háború a Sátán (fattyai) ellen, amely az egész Glóbuszon, sőt, a teljes Világegyetemben zajlik, időben pedig vissza­nyúlik egészen a Genezisig. Bátorságomat, életerőmet, humoromat, írni tudá­so­mat Jézus Krisztus adta vissza, nélküle nem élnék.

 Miután térben és időben mindent megértettem – keresztény hitem sziklaszi­lárd­dá és megingathatatlanná vált. Megírtam mindent, úgy, ahogy történt. Sőt, a globális és egyetemes összefüggéseket is megírtam.

Uram, legyen meg a Te akaratod, miképpen mennyben, azonképpen itt, a Föl­dön is.

 

Vác, 2013. február 22.

 

 

                                                                                   Czike László

 

 

 

 

 

 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.