czl
czl
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Könyvek
 
Publicisztikák
 
Versek
 
Háttérhatalom
Háttérhatalom : A III. Világháború (válasz barátomnak)

A III. Világháború (válasz barátomnak)

  2015.10.31. 23:47


Kedves Laci!

Amit leírtál – színigaz, és könyörtelenül logikus is.

A leírtakból viszont egy csomó dolog következik.

  1. Az évtizedek óta erősödő III. Világháború - vö. Albert Pike, a legfőbb illuminátus nagymester terveivel – végső, immáron „nyilvános” és globálisan fellángoló szakaszához érkezett. A konfliktus fókusza az arab-izraeli háború, amely az említett tervek szerint globális világháború, az iszlám és a cionizmus között.
  2. A konfliktus végkifejletében – mint „a mellékelt ábra” mutatja! – azért válik globális világháborúvá, mert – legalábbis látszatra, mintegy alibi casus belli-ként - a szegény kicsi Izrael fennmaradása a TÉT, amely veszély mellett egyetlen hatalom, sőt, egyetlen, magát demokratikus országként aposztrofáló ország sem mehet el szó nélkül, vagyis – ha tetszik, ha nem – minden országnak állást kell foglalnia valamelyik oldal mellett, ami egyben háborús – „terrorellenes”? – elkötelezettséget is jelent.  
  3. Aki a jelenleg zajló eseményekben nem ismeri fel a fenti valódi mozgatórúgókat, az sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét.
  4. Éppen ezért látnunk kell azt is, hogy az Általad ragyogóan leírt tényvázlat szerinti, ok-okozati relációban értelmezendő esemény-sorozat mögött maga, a Sátán áll. Nagyon tudatosan tervelte ki a Voltaire által elindított „felvilágosodás”-t, aminek az állam és az egyház teljes szétválasztása, a protestantizmus és a szabadkőművesség parttalan térhódítása, majd a rettenetes francia forradalom, a Föld első szabad­kő­műves alapítású államának, az USÁ-nak a létrehozása, a népek ’48-as totális félrevezetése, a Marx-ék Kommunista Kiáltványa, a történelmi dinasztiák maradéktalan behódoltatása vagy kiirtása, az 1914-es szabadkőműves provokáció, a trianoni és párizsi „békeszerződések” gyalázata – mellesleg 2 borzalmas világháború és a zsidó holokauszt -, a kommunista kísérlet Szovjetúnió tündöklése és bukása, az ’56-os magyar forradalom és szabadságharc, majd a kamu rendszerváltás, AZ ÚJ ARANYBORJÚ ROTHSCHILD- KAMUPÉNZ KÖTELEZŐ ÉS ALTERNATÍVA NÉLKÜLI KORLÁTLAN, FÉKEVESZTETT IMÁDATA lett vagy volt a közvetlen következménye.
  5. A zsidó holokauszt minden tekintetben egyedülálló és alapvetően determináns jelentőségű az emberiség további történelme, illetve a történelmi VÉGIDŐk gyorsuló közeledése szempontjából. Amit – a szintén Illuminátusok által szponzorált - Hitler elkövetett Jézus Krisztus népe ellen, azt soha többé nem lehet sem meg nem történtté tenni, sem helyrehozni. Mert mit is látunk?! A II. Világháború után a németek kvázi „kollektív bűnössége” kőbe vésetett, az ortodox és a liberális világ-zsidóság soha nem bocsát nekik meg – mint ahogy Magyarországnak sem! -; a németeket egyfelől katonailag, másfelől lelkileg, mindörökre megcsonkították, s mint értelmi fogyatékost máig rabláncon tartják; nehogy a világnak még egyszer „problémát” okozhasson. Németországot mindezért örök kárpótlásra, vezeklésre, önmardosásra és így végső soron teljes védtelenségre ítélték, amely politikának a személyes megjelenítője: Angela Kasner Merkel, aki ma a németeket a kollektív eutanáziába vezeti, s aki a Cion által ránk küldött Iszlám engedelmes ügynöke.     
  6. A Sátán áll az illuminátus-szabadkőműves hatalmi piramis legtetején, aki mesterien álcázza magát, és a szédült emberiséget már 150-200 éve sikeresen vezeti A KOLLEKTÍV KÁRHOZAT felé, a demokráciának álcázott és csúfolt istentelen hatalmi szerkezet segítségével, amelynek a folytonos ellentétpár(t)ok művi gerjesztése a lényege, csak azért, hogy a választók a saját akaratukból vessék alá magukat vagy a jobb-, vagy a baloldali ördögi diktatúra uralmának, amelynek mindkét oldalon minden egyes politikusa jóelőre szerződésben elkötelezett rabszolgája a Sötétség Hercegének. (Jön tehát az Antikrisztus, sőt, A HAMIS PRÓFÉTA – a jezsuita Bergoglio, Szent Ferenc „álruhájában” – már itt is van…)
  7. Mindezek miatt egyrészt ez az egész kérdéskomplexum egyszerűen nem is értelmezhető tisztán kizárólag közgazdasági/­pénzügyi vagy (geo)politikai alapokon, másrészt ezt a létező III. Világháborút az emberiség önerőből már sem megállítani, sem megnyerni, sem várható következményeit konszolidálni nem képes.
  8. Magától értetődő, hogy mindez szervesen összefügg A BIBLIAI VÉGIDŐK közeledésével. A számunkra is félreérthetetlenül körvonalazódó világképet, a felsejlő rettenetes és kilátástalannak látszó jövőt egyedül JÉZUS KRISZTUS KÖZELGŐ II. ELJÖVETELE oldja majd meg. Aki ezt nem látja tisztán, nem érti meg, annak sürgősen (elme)orvosi segítségre és/vagy papra (is) van szüksége.

 

Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok