czl
czl
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Könyvek
 
Publicisztikák
 
Versek
 
Háttérhatalom
Háttérhatalom : A III. Világháború (válasz barátomnak)

A III. Világháború (válasz barátomnak)

  2015.10.31. 23:47


Kedves Laci!

Amit leírtál – színigaz, és könyörtelenül logikus is.

A leírtakból viszont egy csomó dolog következik.

  1. Az évtizedek óta erősödő III. Világháború - vö. Albert Pike, a legfőbb illuminátus nagymester terveivel – végső, immáron „nyilvános” és globálisan fellángoló szakaszához érkezett. A konfliktus fókusza az arab-izraeli háború, amely az említett tervek szerint globális világháború, az iszlám és a cionizmus között.
  2. A konfliktus végkifejletében – mint „a mellékelt ábra” mutatja! – azért válik globális világháborúvá, mert – legalábbis látszatra, mintegy alibi casus belli-ként - a szegény kicsi Izrael fennmaradása a TÉT, amely veszély mellett egyetlen hatalom, sőt, egyetlen, magát demokratikus országként aposztrofáló ország sem mehet el szó nélkül, vagyis – ha tetszik, ha nem – minden országnak állást kell foglalnia valamelyik oldal mellett, ami egyben háborús – „terrorellenes”? – elkötelezettséget is jelent.  
  3. Aki a jelenleg zajló eseményekben nem ismeri fel a fenti valódi mozgatórúgókat, az sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét.
  4. Éppen ezért látnunk kell azt is, hogy az Általad ragyogóan leírt tényvázlat szerinti, ok-okozati relációban értelmezendő esemény-sorozat mögött maga, a Sátán áll. Nagyon tudatosan tervelte ki a Voltaire által elindított „felvilágosodás”-t, aminek az állam és az egyház teljes szétválasztása, a protestantizmus és a szabadkőművesség parttalan térhódítása, majd a rettenetes francia forradalom, a Föld első szabad­kő­műves alapítású államának, az USÁ-nak a létrehozása, a népek ’48-as totális félrevezetése, a Marx-ék Kommunista Kiáltványa, a történelmi dinasztiák maradéktalan behódoltatása vagy kiirtása, az 1914-es szabadkőműves provokáció, a trianoni és párizsi „békeszerződések” gyalázata – mellesleg 2 borzalmas világháború és a zsidó holokauszt -, a kommunista kísérlet Szovjetúnió tündöklése és bukása, az ’56-os magyar forradalom és szabadságharc, majd a kamu rendszerváltás, AZ ÚJ ARANYBORJÚ ROTHSCHILD- KAMUPÉNZ KÖTELEZŐ ÉS ALTERNATÍVA NÉLKÜLI KORLÁTLAN, FÉKEVESZTETT IMÁDATA lett vagy volt a közvetlen következménye.
  5. A zsidó holokauszt minden tekintetben egyedülálló és alapvetően determináns jelentőségű az emberiség további történelme, illetve a történelmi VÉGIDŐk gyorsuló közeledése szempontjából. Amit – a szintén Illuminátusok által szponzorált - Hitler elkövetett Jézus Krisztus népe ellen, azt soha többé nem lehet sem meg nem történtté tenni, sem helyrehozni. Mert mit is látunk?! A II. Világháború után a németek kvázi „kollektív bűnössége” kőbe vésetett, az ortodox és a liberális világ-zsidóság soha nem bocsát nekik meg – mint ahogy Magyarországnak sem! -; a németeket egyfelől katonailag, másfelől lelkileg, mindörökre megcsonkították, s mint értelmi fogyatékost máig rabláncon tartják; nehogy a világnak még egyszer „problémát” okozhasson. Németországot mindezért örök kárpótlásra, vezeklésre, önmardosásra és így végső soron teljes védtelenségre ítélték, amely politikának a személyes megjelenítője: Angela Kasner Merkel, aki ma a németeket a kollektív eutanáziába vezeti, s aki a Cion által ránk küldött Iszlám engedelmes ügynöke.     
  6. A Sátán áll az illuminátus-szabadkőműves hatalmi piramis legtetején, aki mesterien álcázza magát, és a szédült emberiséget már 150-200 éve sikeresen vezeti A KOLLEKTÍV KÁRHOZAT felé, a demokráciának álcázott és csúfolt istentelen hatalmi szerkezet segítségével, amelynek a folytonos ellentétpár(t)ok művi gerjesztése a lényege, csak azért, hogy a választók a saját akaratukból vessék alá magukat vagy a jobb-, vagy a baloldali ördögi diktatúra uralmának, amelynek mindkét oldalon minden egyes politikusa jóelőre szerződésben elkötelezett rabszolgája a Sötétség Hercegének. (Jön tehát az Antikrisztus, sőt, A HAMIS PRÓFÉTA – a jezsuita Bergoglio, Szent Ferenc „álruhájában” – már itt is van…)
  7. Mindezek miatt egyrészt ez az egész kérdéskomplexum egyszerűen nem is értelmezhető tisztán kizárólag közgazdasági/­pénzügyi vagy (geo)politikai alapokon, másrészt ezt a létező III. Világháborút az emberiség önerőből már sem megállítani, sem megnyerni, sem várható következményeit konszolidálni nem képes.
  8. Magától értetődő, hogy mindez szervesen összefügg A BIBLIAI VÉGIDŐK közeledésével. A számunkra is félreérthetetlenül körvonalazódó világképet, a felsejlő rettenetes és kilátástalannak látszó jövőt egyedül JÉZUS KRISZTUS KÖZELGŐ II. ELJÖVETELE oldja majd meg. Aki ezt nem látja tisztán, nem érti meg, annak sürgősen (elme)orvosi segítségre és/vagy papra (is) van szüksége.

 

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE