czl
czl
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Könyvek
 
Publicisztikák
 
Versek
 
Háttérhatalom
Háttérhatalom : A III. Világháború (válasz barátomnak)

A III. Világháború (válasz barátomnak)

  2015.10.31. 23:47


Kedves Laci!

Amit leírtál – színigaz, és könyörtelenül logikus is.

A leírtakból viszont egy csomó dolog következik.

  1. Az évtizedek óta erősödő III. Világháború - vö. Albert Pike, a legfőbb illuminátus nagymester terveivel – végső, immáron „nyilvános” és globálisan fellángoló szakaszához érkezett. A konfliktus fókusza az arab-izraeli háború, amely az említett tervek szerint globális világháború, az iszlám és a cionizmus között.
  2. A konfliktus végkifejletében – mint „a mellékelt ábra” mutatja! – azért válik globális világháborúvá, mert – legalábbis látszatra, mintegy alibi casus belli-ként - a szegény kicsi Izrael fennmaradása a TÉT, amely veszély mellett egyetlen hatalom, sőt, egyetlen, magát demokratikus országként aposztrofáló ország sem mehet el szó nélkül, vagyis – ha tetszik, ha nem – minden országnak állást kell foglalnia valamelyik oldal mellett, ami egyben háborús – „terrorellenes”? – elkötelezettséget is jelent.  
  3. Aki a jelenleg zajló eseményekben nem ismeri fel a fenti valódi mozgatórúgókat, az sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét.
  4. Éppen ezért látnunk kell azt is, hogy az Általad ragyogóan leírt tényvázlat szerinti, ok-okozati relációban értelmezendő esemény-sorozat mögött maga, a Sátán áll. Nagyon tudatosan tervelte ki a Voltaire által elindított „felvilágosodás”-t, aminek az állam és az egyház teljes szétválasztása, a protestantizmus és a szabadkőművesség parttalan térhódítása, majd a rettenetes francia forradalom, a Föld első szabad­kő­műves alapítású államának, az USÁ-nak a létrehozása, a népek ’48-as totális félrevezetése, a Marx-ék Kommunista Kiáltványa, a történelmi dinasztiák maradéktalan behódoltatása vagy kiirtása, az 1914-es szabadkőműves provokáció, a trianoni és párizsi „békeszerződések” gyalázata – mellesleg 2 borzalmas világháború és a zsidó holokauszt -, a kommunista kísérlet Szovjetúnió tündöklése és bukása, az ’56-os magyar forradalom és szabadságharc, majd a kamu rendszerváltás, AZ ÚJ ARANYBORJÚ ROTHSCHILD- KAMUPÉNZ KÖTELEZŐ ÉS ALTERNATÍVA NÉLKÜLI KORLÁTLAN, FÉKEVESZTETT IMÁDATA lett vagy volt a közvetlen következménye.
  5. A zsidó holokauszt minden tekintetben egyedülálló és alapvetően determináns jelentőségű az emberiség további történelme, illetve a történelmi VÉGIDŐk gyorsuló közeledése szempontjából. Amit – a szintén Illuminátusok által szponzorált - Hitler elkövetett Jézus Krisztus népe ellen, azt soha többé nem lehet sem meg nem történtté tenni, sem helyrehozni. Mert mit is látunk?! A II. Világháború után a németek kvázi „kollektív bűnössége” kőbe vésetett, az ortodox és a liberális világ-zsidóság soha nem bocsát nekik meg – mint ahogy Magyarországnak sem! -; a németeket egyfelől katonailag, másfelől lelkileg, mindörökre megcsonkították, s mint értelmi fogyatékost máig rabláncon tartják; nehogy a világnak még egyszer „problémát” okozhasson. Németországot mindezért örök kárpótlásra, vezeklésre, önmardosásra és így végső soron teljes védtelenségre ítélték, amely politikának a személyes megjelenítője: Angela Kasner Merkel, aki ma a németeket a kollektív eutanáziába vezeti, s aki a Cion által ránk küldött Iszlám engedelmes ügynöke.     
  6. A Sátán áll az illuminátus-szabadkőműves hatalmi piramis legtetején, aki mesterien álcázza magát, és a szédült emberiséget már 150-200 éve sikeresen vezeti A KOLLEKTÍV KÁRHOZAT felé, a demokráciának álcázott és csúfolt istentelen hatalmi szerkezet segítségével, amelynek a folytonos ellentétpár(t)ok művi gerjesztése a lényege, csak azért, hogy a választók a saját akaratukból vessék alá magukat vagy a jobb-, vagy a baloldali ördögi diktatúra uralmának, amelynek mindkét oldalon minden egyes politikusa jóelőre szerződésben elkötelezett rabszolgája a Sötétség Hercegének. (Jön tehát az Antikrisztus, sőt, A HAMIS PRÓFÉTA – a jezsuita Bergoglio, Szent Ferenc „álruhájában” – már itt is van…)
  7. Mindezek miatt egyrészt ez az egész kérdéskomplexum egyszerűen nem is értelmezhető tisztán kizárólag közgazdasági/­pénzügyi vagy (geo)politikai alapokon, másrészt ezt a létező III. Világháborút az emberiség önerőből már sem megállítani, sem megnyerni, sem várható következményeit konszolidálni nem képes.
  8. Magától értetődő, hogy mindez szervesen összefügg A BIBLIAI VÉGIDŐK közeledésével. A számunkra is félreérthetetlenül körvonalazódó világképet, a felsejlő rettenetes és kilátástalannak látszó jövőt egyedül JÉZUS KRISZTUS KÖZELGŐ II. ELJÖVETELE oldja majd meg. Aki ezt nem látja tisztán, nem érti meg, annak sürgősen (elme)orvosi segítségre és/vagy papra (is) van szüksége.

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!